Taxi en Busvervoer

Voor iedere wens een oplossing

Bel 0174-246968 en reserveer direct

24/7 staan onze taxi's voor je klaar

Je hebt plannen gemaakt en je zoekt een oplossing om op plaats van bestemming te komen.

Dan is een taxi de oplossing. Onze taxi service is voor iedereen toegankelijk. Wij houden ons dagelijks bezig met straattaxi vervoer, contractvervoer, artiestenvervoer en zakelijk vervoer. Onze taxi's zijn van alle gemakken voorzien voor iedere type vervoer.

Auto's, personenbusjes en rolstoelbussen. We hebben het allemaal! We halen je op en brengen je veilig en comfortabel van A naar B.

Taxi nodig? Bel 0174-246968

Taxi
Touringcars My Events Vervoer

professioneel busvervoer

Voor grote en kleine groepen

Op zoek naar vervoer? Gevonden! Bij ons vind je namelijk alle mogelijkheden onder één dak. Regulier vervoer, zakelijk vervoer, leerlingenvervoer, schoolreisjes, pendeldiensten, VIP vervoer, vervoer voor feesten en partijen en nog veel meer. Al vanaf 16 tot 90 personen in één bus. Meer nodig? Dan maken we gebruik van nog meer bussen uit ons wagenpark.

Welke wensen je ook hebt. Hoe bijzonder ze wellicht zijn of misschien ook helemaal niet. Het comfortabel vervoeren van jouw mensen is ons dagelijks werk. Met goed en deugdelijk materiaal jonger dan acht jaar welke allen voldoen aan de laatst geldende wet- en regelgeving.

24/7 bereikbaar. Bel 0174-246968

Feestelijk uitgaan met de party taxi

Ga je op stap? Laat het feestje beginnen in onze party taxi's! Voorzien van professionele discoverlichting, een knallende geluidsinstallatie en koude drankjes om alvast in lekker in de sfeer te komen. Tot 8 personen kunnen er mee per taxi.

Je kunt de party taxi reserveren voor iedere aangelegenheid. Namelijk uitgaan in de buurt, uitgaan in de grote steden, festivalvervoer, een vrijgezellendag en nog veel meer!

Wil jij alvast in de stemming komen? Vraag dan nu een offerte aan en reserveer deze party taxi!

8 personen partytaxi
Partybus huren

Waar is dat feestje?

Op stap met de partybus

Ben je op zoek naar gezellig vervoer? Dan kies je de partybus! Onze partybussen zijn voorzien van discoverlichting, een professionele geluidsinstallatie en uitgerust met een goed gevulde koelkast. Gezellig vervoer voor een vrijgezellendag, concert of om naar een festival te gaan.

Je kunt onze partybussen al huren vanaf 19 personen tot 68 personen per bus. Meer bussen nodig? Dan gaan we daarvoor zorgen.

Waar is dat feestje? Het begint al in de bus!

Bekijk hier onze andere diensten

My Events Organisatie

Evenement Organiseren

Heb je plannen om een evenement te organiseren? Maak gebruik van professionele hulp om je doel te bereiken. Er komt vaak meer bij kijken dan je denkt.

Vraag meer informatie aan >

Boot

Schuitverhuur

Rondje schuitvaren door het Westland of omstreken? Leuk, uniek en gezellig. Reserveer deze schuit en boek tevens een arrangement. Ook zakelijk te boeken.

Vraag meer informatie aan >

Exclusief drinken in de bus | partybus of taxi

Eten en drinken

Te boeken bij ieder type vervoer. Borrelplanken, cocktails of een bartender. Voor de lekkere trek en om de dorst te lessen. Meer nodig? Dat kan!

Vraag meer informatie aan >

Reviews en Impressies

WIJ VERZORGEN TAXI EN BUSVERVOER VOOR ONDER ANDERE DEZE BEDRIJVEN