Evenement Organiseren

Er is altijd wat te vieren

Congres 800 personen

Waar is dat feestje?

Een passie voor evenementen

Ieder evenement is uniek. De opdrachtgever tevreden stellen en de bezoekers een onvergetelijke tijd bezorgen. Een herinnering waar je later nog vaak aan terug denkt. Dat is de uitdaging van ons vak. Dat is de passie waar wij ons voor inzetten. Blije gezichten creëren die met een voldaan gevoel het evenement verlaten.

Evenementen realiseren is een vak, geen taak die je er 'even' bij doet. Met meer dan 20 jaar ervaring laten wij jou wens in vervulling gaan.

Event planner & event manager

Het begint met een idee

Je wilt een evenement laten plaatsvinden. Je doel is helder, maar hoe je het resultaat wilt bereiken is voor jou een vraagteken. Je zoekt hulp. Hulp om je idee uit te werken, het maken van de plannen, het contracteren van toeleveranciers, om de juiste goederen en diensten in te kopen, hulp om het evenement te realiseren en tijdens uitvoering te managen.

Het is onze professie als event planner & event manager om dit voor jou uit handen te nemen.

Soundcheck
Organisatie

Zakelijk

Er is altijd een oplossing

Er zijn vele redenen om zakelijke evenementen te organiseren. Het bedrijf viert haar jubileum, een kerstfeest, een zomer BBQ, een beurs of congres, een opendag of misschien wel een bedrijfsuitje.

Op zoek naar de partner die alles voor je regelt? Locatie, logistiek, artiesten, eten en drinken, uitnodigingen en meer? Bij ons vind je van alles onder één dak.

Particulier

Het leven moet gevierd worden

Heb je zelf wat te vieren? Ook daar zijn vele mogelijkheden voor. Een verjaardag, een jubileum, een bruiloft of een vrijgezellendag. Wil je het graag uit handen geven? Neem dan vooral contact met ons op! Ook voor de allerkleinste onder ons zorgen wij voor vermaak en vertier.

Of het nu een gehuurde locatie is of in je achtertuin. Het wordt gegarandeerd feest!

Organisatie

Bekijk hier onze andere diensten

Partyverhuur

Partyverhuur

Licht, beeld, geluid en aankleding zijn belangrijke aspecten die horen bij de juiste beleving. Onderdelen die wij gebruiken voor het realiseren van evenementen. Ook los te huren in onze partyverhuur webshop.

Vraag meer informatie aan >

World Horti Touringcar My Events

Taxi en Busvervoer

Genodigden vervoeren? Touringcars, pendeldiensten, schoolreizen, taxi's, artiestenvervoer en partyvervoer zijn onze professie. Ga goed op weg en informeer naar de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan >

Catering eten + drinken

Eten en drinken

Een belangrijk event onderdeel. Beleef de smaak van lekkere koffie, een biertje, wijn of specials zoals cocktails. Proef het genot van heerlijk eten van onze catering. Buffet, live cooking, private dining, bbq & borrel hapjes.

Vraag meer informatie aan >

Reviews en Impressies