Eten en Drinken

Proef de gezelligheid

BBQ catering

Geef de BBQ uithanden

Lekker eten en tegelijkertijd BBQ'en? Wij verzorgen het voor je. Zowel zakelijk als particulier. Wij verzorgen de complete BBQ (met kok) en houden rekening met jouw (dieet) wensen. Een tafel, een stoel, een (gevulde) koelkast of een tent erbij? Ook dat is geen probleem. Of wil je alleen het vlees geleverd krijgen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen het complete plaatje leveren naar gelang jouw wensen. Dit doen wij in samenwerking met onze dochteronderneming VleeselijkLekker.nl.

Liever zelf BBQ'en maar heb je niet het materiaal? Geen probleem! Wij leveren alles bij je aan.

BBQ Catering
Hapjespan in elektrische pan

Borrelplank, snackpan of buffetschaal

Hapjes voor de lekkere trek

Zoek je iets lekkers en makkelijks? Kies dan voor de kant-en-klare hapjes. Handig tijdens een feestje of verjaardag. Ook lekker om te eten tijdens het schuitvaren. Het wordt geleverd op schaal of in een hapjespan.

Wil je een gemixte bittergarnituur op plank, een warme borrelpan voorzien van wings/ ballen/ kip/ nacho's/ pulled pork of een buffetschaal voorzien van verschillende soorten salade/ ham/ kaas/ vis? Het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die wij je kunnen leveren.

Neem direct contact op voor onze scherpe prijzen.

Buffet catering

Evenementen catering

Geen BBQ of hapjes. Wel een buffet? Een goede keus!

Een gevarieerd aanbod aan lekker eten gecombineerd met gemak waarbij de bezoekers zelf beschikken over wat ze opscheppen. Ideaal! Uit te breiden met live cooking en koks.

Zowel particulier als zakelijk te bestellen.

Buffet catering lunch
Cocktails met of zonder bartender

Samen het glas heffen

Drinken bestellen

Het serveren van dranken is een vast onderdeel tijdens een evenement. Het is niet alleen lekker; het nodigt ook uit om in gesprek te gaan met elkaar en versterkt de saamhorigheid. Koffie, fris en zwak alcoholische dranken zijn de voornaamste soorten die geserveerd worden.

Wil je wat luxer? Dan kunnen wij je ook voorzien van speciale bieren, wijnen en ook cocktails. Dit kan zowel zakelijk als privé. Op locatie of bij je thuis. Ook mogelijk in combinatie met personeel voor het uitserveren.

Bekijk hier onze andere diensten

Evenement Organiseren

Evenement Organiseren

Heb je plannen om een evenement te organiseren? Maak gebruik van professionele hulp om je doel te bereiken. Er komt vaak meer bij kijken dan je denkt.

Vraag meer informatie aan >

Boot

Schuitverhuur

Rondje schuitvaren door het Westland of omstreken? Leuk, uniek en gezellig. Reserveer deze schuit en boek tevens een arrangement. Ook zakelijk te boeken.

Vraag meer informatie aan >

DJ set Partyverhuur Webshop

Partyverhuur

Licht, beeld, geluid en aankleding zijn belangrijke aspecten die horen bij de juiste beleving. Organiseer je wat leuks? Huur dan items uit onze partyverhuur webshop.

Vraag meer informatie aan >

Reviews en Impressies